+36 70/930 0061 +36 20/293 690 gazcseretelep@gmail.com

Argon töltet 4 m2

8000,00 Ft

Argon 4.6 gázpalack töltet 10,7 m3 (az ár csak a gáztöltetet tartalmazza, oda-vissza szállítással, palack bérlés nélkül).
Ha nem csak gáztöltetre, hanem palackra is szüksége van, rendeljen

Kategória:

Leírás

Leírás

Argon 4.6 gázpalack 10,7 m3 gázpalack cseréje. Az ár csak a gáztöltetet és az oda-vissza szállítást tartalmazza! Ha palackra is szüksége van, kattintson ide a rendeléshez, vagy keressen elérhetőségeinken!

Az argon a levegőnél nehezebb, színtelen, szagtalan nemesgáz. A légkörben előforduló harmadik leggyakoribb gáz, legfontosabb kémiai tulajdonsága csekély reakcióképessége (inert gáz).

Az argon gázpalackok felhasználási területe rendkívül változatos. A védőgázas hegesztés (MIG és TIG hegesztés) és a plazmatechnológiák elengedhetetlen eleme. Az építkezéseknél a hőszigetelt üveg készítésekor üvegrétegek közé töltve; búvárkodásnál a szárazruhák feltöltésére; kohászatban fémolvadékok öblítésére. Nagy hasznát veszik az argon gázpalackoknak az élelmiszeriparban is, hisz csomagológázként használható. De argon gázpalackokat használnak a fénycsövek töltése esetén (az argonnal töltött neoncső kék színnel világít), vagy izzólámpák töltésére is. Oltószerként automata tűzoltó berendezésekhez alkalmazzák, a gázzal oltó rendszerekhez. Héliummal keverve biztosítja, hogy a légzsák vészhelyzetben villámgyorsan felfújódjon.

Tegye kosárba és adja le rendelését, vagy tekintse meg további argon gázpalack méreteinket. A gázpalack házhozszállítás egész Budapest területén ingyenes.

Ha nem találja az önnek megfelelő gáztöltetet, esetleg palackra is szüksége lenne, töltse ki rendelési űrlapunkat, vagy keressen elérhetőségeinken!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Argon töltet 4 m2” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük